Verzenden & Retouren

ByHan's verzenden & retourbeleid

Wij versturen je bestelling binnen 3 werkdagen verwerken. Internationale bestellingen vallen daarbuiten en duren langer. Wanneer het langer duurt dan 3 dagen ontvang je daarover een e-mail. Je bestelling wordt verstuurt via onze Groen Bezorgen jongens. ByHan is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden goederen.

1. Retourtermijn:
Als je een op www.byhan.nl gekocht artikel(en) wilt retourneren, heb je 14 dagen vanaf de verzenddatum van je bestelling de tijd om dit te doen. 
Sale mag niet retour.

2. Retourkosten:
Kosten gemaakt tijdens het retourneren van het artikel(en) zijn voor de klant zelf. Met uitzondering van defecte en/of verkeerd geleverde producten. Mocht dit het geval zijn neem dan contact met ons op via: hanneke@byhan.nl onder vermelding van je ordernummer.

3. Retourproces:
Er zijn twee opties om je gekochte artikelen te retourneren. In beide gevallen wel graag vtv je retourreden mailen naar: hanneke@byhan.nl
1. Via de post: 
Retourneer het pakket naar het retouradres:
ByHan, Markstraat 47a, 5401 GG, Uden. Lever vervolgens de retour in bij een postkantoor bij u in de buurt. Houd er rekening mee dat dat de goederen onder uw verantwoordelijkheid vallen totdat ze ons adres bereiken. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor het zoekraken of beschadigen van de geretourneerde artikel(en), daarom raden wij u aan om uw goederen aangetekend terug te sturen. Zorg ervoor dat u uw retourzending goed verpakt, het liefst in originele verpakking om schade aan de artikelen te voorkomen. Bewaar een bewijs van de retourzending totdat we hebben bevestigd dat uw terugbetaling is verwerkt.
2. Inleveren op afspraak ByHan: 
Je kan je bestelling retourneren op afspraak, meld dit bij aanmelding van je retour via mail.

4. Terugbetaling:
De terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalwijze als die je voor je aankoop hebt gebruikt. Als er meer dan 14 dagen zijn verstreken en je hebt het bedrag nog niet teruggekregen, neem dan contact met ons op via hanneke@byhan.nl. 
 
5. Retour regels
Items mochten alleen retour met aangehecht label, ongedragen en onbeschadigd.